De Quooker Kokend-Water-Kraan - Dealer in Hoogeveen
  • De Quooker Kokend-Water-Kraan - Dealer in Hoogeveen

Quooker

De Quooker kokend-water-kraan

Deze razend populaire kokend-water-kraan mag niet ontbreken in uw keuken. Altijd kokend water binnen handbereik zonder te hoeven wachten. Een product van Nederlandse bodem dat inmiddels niet meer weg te denken is. Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen is officieel dealer van Quooker. Ervaar het zelf in onze showroom! 


De toepassingen zijn eindeloos!

De Quooker moet u eigenlijk eerst zelf ervaren. Als één van de weinige keukenshowrooms in Drenthe, kunt u bij ons de Quooker zelf komen uitproberen. Ervaar het gemak zelf! Bespaar tijd door kokend water binnen handbereik te hebben. Kook asperges, eieren, aardappels of couscous in slechts een fractie van de tijd. Ook andere toepassingen waar u zelf wellicht niet aan zou hebben gedacht wordt een stuk eenvoudiger dankzij de Quooker kokend-water-kraan. Denk bijvoorbeeld aan het steriliseren van de speentjes van uw kinderen, het vullen van een kruik of het verwijderen van kaarsvet. Dankzij de innovatieve bediening is de kraan zeer veilig in het gebruik en veilig voor kinderen.

Energie- en waterbesparend

De CV-ketel die normaliter voor warm water zorgt bevindt zich doorgaans niet in de buurt van de keuken. Voordat u warm water heeft moet u het water eerst enige tijd laten stromen, voordat het de keuken heeft bereikt. Dit kost niet alleen extra water, maar ook energie. Met de Quooker wordt heet water in het reservoir  met hoog vacuümisolatie op temperatuur gehouden. Zo kunt u altijd direct beschikken over kokend water. De Quooker een energieslurper? Dankzij de uitstekende isolatie is het stand-by verbruik slechts 5 eurocent per dag.

Ervaar de Quooker zelf

Vragen of zelf eens proberen?

Heeft u vragen  of wilt u zelf eens ervaren hoe de Quooker werkt?
Kom langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen.