Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Moderne keukens
  • Moderne keukens

Sfeervolle keuken

Moderne keukens met klasse

Een moderne keuken heeft een chique uitstraling. Een strak lijnenspel, design en symmetrie maken de keuken tot een rustpunt in uw huis. Greeploze fronten, in hoogglans gelakt, gecombineerd met strakke materialen als rvs of composiet stralen een elegante eenvoud uit.


Een designkeuken hoeft niet duur te zijn

Wanneer u denkt dat u een moderne keuken alleen in het hogere prijssegment tegenkomt, zal Otten Keukens en Sanitair u het tegendeel bewijzen. Een strakke designkeuken hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Er is veel keuze in de verschillende materialen en mogelijkheden zoals een volledig greeploze keuken. Aanrechtbladen van roestvrijstaal en composiet zijn zeer geschikt voor een moderne keuken, maar u kunt ook kiezen voor een keramisch of TopCore exemplaar.

Strakke designkeukens voorzien van de modernste apparatuur

Een designkeuken kan uitstekend gecombineerd worden met de nieuwe generatie inbouwapparatuur van Miele waarbij bijvoorbeeld gekozen kan worden voor de M Touch-bediening. Wellicht maakt u liever een keuze uit de collectie van Atag, het merk dat zich richt op de bevlogen thuiskok en speciaal is ontwikkeld voor mensen met ambitie in de keuken. Bij Otten Keukens en Sanitair vindt u een keur aan topmerken.

De service en kwaliteit van Otten Keukens en Sanitair

Zelf uw droomkeuken ontwerpen in de ontspannen omgeving van uw eigen woonkamer. Dat kan, want onze medewerkers komen bij u thuis om u hierbij te adviseren. Zelfs in de avonduren. Maar dat is niet het enige wat het Hoogeveense bedrijf uniek maakt. Het neemt u desgewenst alle zorgen, van demontage tot oplevering, uit handen. Zelfs de warme maaltijden tijdens de montageweek worden door ons verzorgd.

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.