Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Greeploze keukens
  • Greeploze keukens

Sfeervolle keuken

Greeploze keukens met klasse en uitstraling

Greeploze keukens zijn niet meer weg te denken uit een modern interieur. Steeds vaker wordt er gekozen voor een keuken zonder grepen. Een greeploze keuken biedt de juiste combinatie van eenvoud en luxe.

Het weglaten van de keukengrepen zorgt voor een moderne, strakke uitstraling. Ervaar verschillende greeploze en moderne keukens in onze showroom in Hoogeveen.


Geen keukengrepen, deurknoppen en handvaten

Er zijn verschillende alternatieven die worden toegepast om de keukengrepen te vervangen. Zo is er de soft-montion techniek, ook wel tip-on genoemd, waarbij de keukenkastjes open gaan door zachtjes te duwen tegen de rand van de deur. Een andere optie is een gleuf boven- of onderaan de keukendeuren waarmee u de deur kunt open trekken, de ‘onzichtbare’ variant van de keukengreep.

Een groot aanbod aan stijlen, kleuren en materialen

Net als bij elke keukenstijl, kunt u ook met de greeploze keuken alle kanten op. Bij Otten Keuken en Sanitair hebben wij een groot aanbod aan keukens in verschillende kleuren en materialen. Matte, zijdeglans of hoogglans gelakte keukenkastjes, alles is mogelijk. Vaak wordt er voor het aanrechtblad dezelfde kleurstelling gekozen als de keukenkastjes. Op die manier lopen ze gelijk in elkaar over. Dit geeft de uitstraling van een echte designkeuken en maakt het een compleet geheel. Ook met keukenbladen heeft Otten Keuken en Sanitair een ruime keuze.

Pronorm X- en Y-line greeploze keukens

De Pronorm X- en Y-line keukens blinken uit in greeploos design en Duitse kwaliteit. Door het gebruik van een metalen c-profiel aan de bovenzijde van de laden of onderzijde van kasten kan over de gehele breedte de lade of kast geopend worden. Geen greepjes in het zicht en een superstrak keukendesign!

Lees meer over de greeploze keukens van Pronorm

Pronorm greeploos design

Inbouwapparatuur om uw greeploze keuken compleet te maken

De greeploze trend stopt niet bij de keukenkastjes. Ook koel- en vrieskasten kunnen worden geplaatst met greeploze deuren. Dit zorgt ervoor dat het lijnenspel niet wordt onderbroken. Want een greeploze keuken is zonder bijpassende inbouwapparatuur niet compleet. 

Pelgrim inbouwapparatuur

Het Nederlandse merk Pelgrim speelt goed in op de vraag naar stijlvolle keukens met hun Mooi Samen lijn. Alle apparatuur in deze lijn is speciaal op elkaar afgestemd. Ze zijn hierdoor mooi te combineren en passen erg goed in een greeploze, moderne keuken.

Miele inbouwapparatuur met Knock2open

Ook Miele gaat op een innovatieve manier om met deze trend. Een van de nieuwste ontwikkelingen zijn de greeploze en volledig geïntegreerde vaatwassers. De vaatwassers werken via de nieuwe Knock2open techniek en gaan automatisch open door twee keer op het kastdeurtje te kloppen. 

Stel uw droomkeuken samen bij Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen

Wilt u graag meer weten over greeploze keukens? Kom eens langs in onze showroom in Hoogeveen en bekijk onze greeploze keukens of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden.