Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
De Quooker Bruisend Waterkraan - Dealer in Hoogeveen
  • De Quooker Bruisend Waterkraan - Dealer in Hoogeveen

Quooker

Bruisend water uit de kraan: Quooker CUBE

Koud, warm en kokend water uit één kraan kennen we al van Quooker. Maar nu biedt Quooker ook koel bruisend en gefilterd water uit de kraan, de innoverende Quooker CUBE. Dus geen gedoe meer met plastic flessen en waterkokers.


Van alle gemakken voorzien met de CUBE

De Quooker CUBE is de meest complete kraan die er op dit moment is. In een handomdraai heeft u bruisende limonade of een heet kopje thee. Door het gebruik van de CUBE bespaart u tijd en ruimte in de keuken doordat het plastic flessen overbodig maakt. Beter voor het milieu en meer plezier in de keuken!

Door het gebruik van het kleurensysteem met rood en blauw is het onmogelijk om kokend water te laten stromen in plaats van bruisend water, het is dus volledig veilig. Hieronder een video over de toepassingen van de Quooker CUBE.

Hoe werkt een Quooker CUBE?

In het keukenkastje onder de kraan komt het naast Quooker-reservoir de CUBE. In dit kokend waterreservoir zitten twee filters die het water zuiveren en door het vernieuwde design neemt de CUBE weinig ruimte in beslag. Het reservoir is uitgerust met een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee tot wel 70 liter bruiswater uit de Quooker-kraan kan worden getapt.

Quooker CUBE afmetingen

De hoogte van een Quooker CUBE is 43 cm en de breedte 29 cm en past dan ook in bijna iedere keuken. Als u al een Quooker-systeem heeft geïnstalleerd in uw keuken en u wilt ook een CUBE laten installeren moet u kijken naar uw serienummer van uw Quooker. De CUBE is namelijk alleen te gebruiken in combinatie met kranen die na oktober 2017 zijn geleverd met een serienummer dat begint met QW0 of QW1.

Milieubewust én geld besparend

Quooker kraan showroomAls u denkt dat de Quooker een energieslurper is, heeft u het mis. Dankzij de uitstekende isolatie kost het afkoelen kost namelijk evenveel energie dan wanneer u gekoeld water uit de koelkast drinkt. Met maar 12W stand-by verlies en het feit dat met bruisend water uit de kraan u geen plastic waterflessen meer nodig hebt, bent u met de CUBE van Quooker ook nog eens milieubewust.

Gebruikt u meerdere keren per dag de waterkoker? Dan verbruikt u met de Quooker CUBE waarschijnlijk minder energie als u kokend water nodig heeft. In de waterkoker brengt u namelijk vaak meer water aan de kook dan u nodig heeft, terwijl u met een Quooker het benodigde water precies kunt aftappen.

Quooker CUBE kopen

Otten Keukens en Sanitair is officieel dealer van Quooker. Kom daarom vooral eens langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen voor vragen of advies over de Quooker CUBE.