Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Tijdloze keukens
  • Tijdloze keukens

Tijdloze keukens voor een leven lang kookgenot

Sfeervolle tijdloze keuken

Van de neutrale kleuren en elementen van een tijdloze keuken zult u een leven lang plezier hebben. Ook wanneer u het interieur van de rest van uw woning aanpast aan de laatste trends. De moderne materialen, in combinatie met een functioneel design, brengen een sfeer van warmte en gezelligheid in uw huis. Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen weet uw ideeën en wensen om te zetten naar een keuken waar u zich thuis voelt.


Tijdloos design voor elk budget

Wie een tijdloos design zoekt, heeft keuze uit veel verschillende materialen en apparatuur. Kiest u voor een stenen werkblad van graniet of composiet of valt de keus op een hoogwaardig kunststof aanrechtblad van toplaminaat? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door te combineren met kleuren, vormen en materialen, creëert u van uw keuken een baken van rust dat door de jaren heen actueel blijft.

Inbouwapparatuur van bekende topmerken

De matzwarte inbouwapparatuur van de Pelgrim Jazzlijn past uitstekend bij deze stijl van tijdloosheid. Pelgrim verschuift de garantietermijn zelfs van 5 naar 8 jaar wanneer u vier of meer apparaten afneemt. Uiteraard kunt u bij Otten Keukens en Sanitair ook voor andere topmerken terecht, zoals bijvoorbeeld het duurzame Etna met al meer dan 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur.

Complete en servicegerichte begeleiding

Otten Keukens en Sanitair biedt unieke service en begeleiding. Aan uw eigen keukentafel kunt u al uw wensen aangeven, ook tijdens de avonduren, want wij komen bij uw thuis om u te adviseren bij het ontwerpen van uw droomkeuken. Uiteraard biedt het plaatsen van een nieuwe keuken het nodige werk met zich mee. Maar ook hier neemt het Hoogeveense keukenbedrijf u desgewenst alle zorgen van demontage tot aflevering uit handen. Zelfs uw warme maaltijden tijdens de montageweek worden geheel verzorgd!

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.