Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Pronorm-lijn
  • Pronorm-lijn

Pronorm greeploze keukens

Pronorm greeploze keukens

Pronorm staat voor hoogwaardige kwaliteitskeukens met greeploos design uit Duitsland. Voor een greeploze keuken zit u met Pronorm dan ook goed! Strakke lijnen, contrasterende kleuren, greeploos design en Duitse bouwkwaliteit. Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen is officieel dealer van Pronorm greeploze keukens in Drenthe. Kom inspiratie opdoen in onze showroom!


X-Line: klassiek greeploos

De X-line van Pronorm is de klassieker onder de greeploze keukens en houdt stijl op een elegante wijze in ere. De keuken is opgebouwd uit een licht welvend greepprofiel aan de bovenzijde van de laden en kasten in C-vorm, toepasbaar op de gehele keukenbreedte. Zodoende kan met de X-line in een royale oppervlakte een inrichting aan één stuk worden gerealiseerd.  U kunt kiezen uit een metaalkleur, glanzend wit of een fraaie combinatie tussen beide.

Pronorm x line

Y-line: strak, greeploos design

De Y-line geeft op onmiskenbare wijze een gezicht aan het nieuwe wonen. Een greeploos en strak design in een ergonomisch planningssysteem. Door de mogelijke variaties hierin ontstaat een samenspel van vorm, functie en ergonomie.

Pronorm y line

Stel uw Pronorm-keuken samen bij Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen

Wilt u graag meer weten over de Pronorm-lijn en inspiratie opdoen? Kom eens langs in onze showroom in Hoogeveen en bekijk de mogelijkheden contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden.