Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Pelgrim dealer
  • Pelgrim dealer

Al ruim 95 jaar Hollandse klasse met Pelgrim inbouwapparatuur

Pelgrim ovenVoor keukenapparatuur van goede kwaliteit gecombineerd met eigentijdse vormgeving zit u goed bij Pelgrim. Het puur Nederlandse merk staat erom bekend deze elementen terug te laten komen in hun keukenapparaten. Koken wordt een stuk aangenamer met het zeer uitgebreide assortiment dat geschikt is voor iedere kok. Als Pelgrim dealer laten wij bij Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen graag de vele mogelijkheden zien die Pelgrim biedt. 


Passende keukenapparatuur voor iedere kok!

De keukenapparaten van Pelgrim kennen een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding en zijn in diverse stijlen leverbaar. Pelgrim is toegankelijk; voor de passieve of snelle kok tot gepassioneerde hobbykok. Van luxe stoomoven tot makkelijk bedienbare magnetrons en van brede kookplaat met wokbrander tot 2-pits kookplaat. Pelgrim is altijd op de hoogte van de diverse trends op het gebied van keukenapparatuur. Op die manier biedt Pelgrim voor iedere interieurstijl de passende inbouwapparatuur.

Als Pelgrim dealer in Drenthe kunnen wij een complete collectie inbouwapparatuur leveren:

  • Kookplaten
  • Magnetrons
  • Ovens
  • Fornuizen
  • Afzuigkappen
  • Koelkasten en vrieskasten
  • Vaatwassers
  • Koffiemachines

De 4 apparaatlijnen van Pelgrim

Zoekt u apparaten die uitblinken in gebruiks- en schoonmaakgemak of geeft u de voorkeur aan ‘groene’ apparaten waarbij de focus ligt op het mileu en recycling? Het complete assortiment van Pelgrim is onderverdeeld in 4 verschillende apparaatlijnen: Groene keuze, Zuiver, Verrijkt en Mooi Samen. Door deze apparaatlijnen wordt de keuze een stuk gemakkelijker.

Pelgrim zuiverHet woord ‘zuiver’ zegt het al, apparaten in deze productlijn beschikken over een mooi en puur design. Voor meer gemak en een aangenaam gebruik is al het overbodige geschrapt. Dat is de basis voor de productlijn Zuiver.
 

Pelgrim verrijktUitblinken in gebruiks- en schoonmaakgemak, dat is de definitie van verrijking. Apparaten kunnen al goed zijn maar toch net iets extra’s nodig hebben om het nóg makkelijker te maken. Deze apparaten vindt u in de Verrijkt productlijn.
 

Pelgrim groene keuzeApparaten uit de Groene keuze lijn van Pelgrim zijn uiterst duurzaam. Alle apparaten uit deze lijn zijn voorzien van het Groene keuze-label. Met het oog op milieu is bij de productie zowel rekening gehouden met de toegepaste materialen als met recycling.
 

Pelgrim mooi samenDankzij de belijning in het design sluiten de Mooi Samen-apparaten perfect aan bij het lijnenspel van hedendaagse keukens. Hierdoor is het mogelijk om deze apparaten onbeperkt horizontaal en verticaal met elkaar te combineren. De apparaten die perfect samen te combineren zijn herkent u aan het Mooi Samen-logo.
 


Pelgrim kopje


Pelgrim haalt maximale score Certimark Garantiekeurmerk

Pelgrim certimarkPelgrim heeft in november 2014 als eerste fabrikant in Nederland een 5-sterren Certimark Garantiekeurmerk verkregen. Certimark is hét garantie-instituut in Nederland en toetst de garantie van merken en producten. De garantievoorwaarden en serviceorganisatie van Pelgrim zijn beoordeeld met de maximale score. Wanneer u keukenapparatuur aanschaft van Pelgrim kunt u rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit!

5 of 8 jaar garantie op Pelgrim inbouwapparatuur

Standaard kunt u rekenen op 2 jaar fabrieksgarantie op alle Pelgrim keukenapparaten. Wanneer u na aanschaf uw apparaten registreert krijgt u daar nog eens 3 of 6 jaar extra garantie bovenop! Heeft u minder dan vier Pelgrim apparaten gelijktijdig aangeschaft, dan ontvangt u 3 jaar extra garantie. Heeft u vier of meer inbouwapparaten gelijktijdig aangeschaft, dan ontvangt u zelfs 6 jaar extra garantie!


Meer weten over Pelgrim inbouwapparatuur in uw (nieuwe) keuken?

Heeft u vragen over Pelgrim producten of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Kom langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen.