Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Onze keukens van het merk Nobilia

Nobilia is de grootste keukenfabrikant ter wereld met een productie van maar liefst 2700 keukens per dag! De keukens van Nobilia worden over de hele wereld geleverd. De kans is dus heel groot dat u de keukens van Nobilia al eens heeft ervaren bij vrienden, familie of misschien wel bij u thuis. Nobilia staat garant voor keukens van uitstekende Duitse kwaliteit, voor betaalbare prijzen. Otten Keukens en Sanitair is Nobilia Dealer in Drenthe.

Bezoek showroom


Nobilia; daar is over nagedacht!

Nobilia test elke Nobilia keuken op een minimale levensduur van 15 jaar. Dit is de gemiddelde duur voordat mensen een keuken vervangen. Langer met uw keuken vooruit? Aan de kwaliteit zal het niet liggen. Nobilia keukens worden uitgevoerd met de beste ladegeleiders en scharnieren ter wereld. Zo voert Nobilia hun keukens uit met Profi+ dat ervoor zorgt dat de ladegeleiders en scharnieren veel stiller en soepeler zijn. Ook heeft Nobilia de meest innovatieve oplossingen voor bijvoorbeeld het wegwerken van stopcontacten en maximale benutting van de ruimte.

  • Minimaal 2 jaar garantie op keukenapparatuur (meestal 5 of 8 jaar)
  • Altijd 5 jaar garantie (getest op 15 jaar kookplezier) 

Meer weten over Nobilia Keukens?

Wanneer u op zoek bent naar een passende keuken voor uw woning of benieuwd bent naar de vernuftige keukenoplossingen van Nobilia, helpen wij u graag verder in onze showroom. Kom inspiratie opdoen!