Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Landelijke badkamers
  • Landelijke badkamers

Landelijke badkamers creëeren een sfeer van rust

De tijd dat een badkamer alleen maar functioneel hoefde te zijn, ligt achter ons. Aandacht voor sfeer is minstens zo belangrijk geworden. Een dagelijks moment van ontspannen in een ruimte die geïnspireerd is op het landelijke leven. Creëer uw eigen sfeer en geniet van een heerlijk launchgevoel.


Uw badkamer in landelijke stijl naar behoefte samengesteld

Een badkamermeubel met massief eiken fronten, opzetkommen van natuurlijke materialen en uw eigen regendouche doen u wegdromen naar zomerse lavendelvelden of de rustieke omgeving van landelijke heide. Pure en natuurlijke materialen staan centraal in de badkamer in landelijke stijl. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zijn er veel mogelijkheden om uw badkamer een rustieke uitstraling te geven. Otten Keukens en Sanitair helpt u om uw eigen droombadkamer samen te stellen.

Sanitair van betrouwbare merken

Otten Keukens en Sanitair werkt uitsluitend met betrouwbare merken in zowel het onder- als topsegment, zodat er voor iedere prijsklasse een droombadkamer op

maat is samen te stellen. Bij de installatie van uw badkamer wordt nauw samengewerkt met gerenommeerde en betrouwbare installateurs en in het hele traject van demontage tot oplevering kan u alle zorg uit handen genomen worden.

Badkameraccessoires van Looox

De sanitair gadgets van Looox zijn erg populair bij onze klanten. Ze kunnen dan ook in elk type badkamer toegevoegd worden. Lees meer over Looox.

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.