Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Landelijk
  • Landelijk

Sfeervolle keuken

Betaalbare keukens in landelijke stijl

De landelijke keukens van Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen zijn helemaal aan te passen aan uw smaak, stijl én budget. Robuuste en pure materialen, gecombineerd met de modernste apparatuur, tonen aan dat sfeer en luxe uitstekend samen kunnen gaan.


Landelijke keukens, vakkundig en op maat gemaakt

De landelijke keukens van Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen roepen de nostalgische sfeer op van weleer, maar bieden het comfort van nu. De landelijke uitstraling doet de drukte en hectiek van deze tijd vergeten en herinnert aan de geur van versgebakken brood en warme appeltaart. De rustieke keuken wordt het kloppende hart van uw huis en doet de warmte en gezelligheid van toen herleven.

Een landelijke keuken, geheel naar eigen smaak ingericht

Er is veel keuze in de mogelijkheden, materialen en apparatuur. Van robuust hout tot fineer, de kastfronten kunnen in elke maat  en gewenste RAL-kleur geleverd worden. Spoelbakken voor een nostalgische keuken zijn er met de tegeltjes uit grootmoeders tijd, maar ook in porselein, graniet of composiet. Een zwaar fornuis van Falcon, authentieke schouw en rustieke kraan met porseleinen handgrepen maken het plaatje compleet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Otten Keukens en Sanitair biedt unieke begeleiding en service

De begeleiding en service die Otten Keukens en Sanitair u biedt is uniek. Wij komen bij uw thuis om uw wensen vorm te geven en u van een vrijblijvend advies te voorzien. Kiest u voor een keuken van ons en ziet u op tegen alle rompslomp die het plaatsen van een nieuwe keuken met zich meebrengt? Wij kunnen u het hele traject van demontage tot aflevering uit handen nemen. Otten Keukens en Sanitair verzorgt zelfs uw warme maaltijden tijdens de montageweek!

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.