Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
KeukenCreator
  • KeukenCreator

Ontwerp zelf uw droomkeuken met de KeukenCreator

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken maar komt u er nog niet helemaal uit? Twijfelt u over de indeling of welke stijl keuken wel goed past in de ruimte? Met de KeukenCreator ontwerpt u gemakkelijk online uw eigen droomkeuken. Met het ontwerpprogramma vult u zelf de maten van de ruimte in, voegt u ramen en deuren toe en kunt u direct starten met het indelen. Of doe inspiratie op met de verschillende standaard ontwerpen die u naar uw eigen smaak kunt aanpassen.


Met de KeukenCreator kunt u alle kanten op door de grote keuze in materialen, apparatuur en opstellingen. Alle keukens zijn zeer gedetailleerd en zijn volledig in 3D waardoor u het ontwerp vanuit elke hoek kunt bekijken.

Ontwerp uw eigen keuken

Direct beginnen met ontwerpen (opent in nieuw venster)

U kunt direct van start gaan met het maken van een eigen ontwerp. Wanneer u tevreden bent met het resultaat kunt u het ontwerp opslaan, delen met familie en vrienden of op een later moment verder gaan met bewerken.

Laat uw ontwerp door Otten Keukens en Sanitair realiseren

Bent u helemaal zeker van het ontwerp? Deel uw keukenontwerp of neem uw zelfgemaakte ontwerp mee naar onze showroom in Hoogeveen en samen zullen we de mogelijkheden bespreken. Otten keukens en sanitair helpt u graag bij het realiseren van uw zelf ontworpen droomkeuken.