Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Moderne badkamers
  • Moderne badkamers

Moderne badkamers: een lust voor het oog

Een strakke designradiator, een wastafel van gegoten mineraal en een keramische vloer in beton- of houtlook: een moderne badkamer is een lust voor het oog en een aanwinst voor uw huis.

 


Een moderne design badkamer voor iedere prijsklasse

Otten Keukens en Sanitair werkt uitsluitend met betrouwbare merken in zowel het onder- als topsegment, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Alhoewel een designbadkamer chic oogt, hoeft deze niet duur te zijn. Mooie en pure materialen gecombineerd met strakke, greeploze lades en deurtjes. De juiste badkamermeubelen zorgen voor finesse in de ruimte waar u optimaal tot rust kunt komen.

Design is de kunst van het weglaten

Laat Otten Keukens en Sanitair u adviseren om de juiste sfeer in uw badkamer te creëren. Grote tegels en een rustig lijnenspel van de voegen, een bijna serene soberheid en een strak design laten de uitstraling van uw moderne badkamer perfect tot hun recht komen.

Looox gadgets

Een combinatie van hout en RVS is een echte aandachtstrekker in de badkamer. De gadgets van Looox van de Wood Collection bieden precies dit, zonder afbreuk te doen aan de moderne stijl. Ook voor andere handige gadgets is Looox een aanrader. Bekijk hier meer van Looox.

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.