Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Tijdloze badkamers
  • Tijdloze badkamers

Tijdloos badkamerdesign is stijlvol

Van een badkamer in een tijdloos design kunt u altijd blijven genieten. Ook wanneer u de rest van uw woning regelmatig inricht naar de laatste trends, zal een badkamer met een tijdloos design aanvoelen als een rustpunt in uw huis. Ervaar het genot van het evenwicht tussen natuurlijke materialen en een functioneel design.


Groot assortiment in tijdloos design badkamers

Een zwevend toilet of een staand exemplaar met authentieke stortbak, een enkele of een dubbele wastafel, het gemak van een douchevloer of een badkuip, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met het uitgebreide assortiment aan tijdloos design van Otten Keukens en Sanitair kunt u uw eigen stijl en sfeer bepalen. Mooie badkamermeubels, strak of in houtkleur, maken uw sanitaire ruimte compleet.

Wellness à la carte in uw badkamer

Na een hectische dag is het heerlijk ontspannen in een warm bad. Wie zichzelf echt wil verwennen, kiest voor een whirlpool. Deze zijn verkrijgbaar in ronde en hoekige modellen, met verlichting en zelfs als duobad om het echte wellnessgevoel samen te ervaren.

Otten Keukens en Sanitair ontzorgt

Ontwerp zelf uw eigen droombadkamer terwijl Otten Keukens en Sanitair u adviseert over de mogelijkheden. Bij de plaatsing en installatie van uw badkamer wordt samengewerkt met betrouwbare installateurs. Wij ontzorgen door het hele traject van demontage tot oplevering voor u uit handen te nemen.

Gadgets van Looox

De badkameraccessoires van Looox maken uw badkamer helemaal af. Van hoekplankjes die in de voegen weggewerkt zijn tot spiegels die niet beslaan door spiegelverwarming, Looox heeft stijlvolle en functionele producten.

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.