Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Novy Dealer
  • Novy Dealer

Novy: toonaangevend in keukenventilatie

Novy afzuigkap wit2Otten Keukens en Sanitair is één van de dealers van Novy in Drenthe. Sinds 1965 leveren zij afzuigkappen die zich toen al onderscheidde door de kwaliteit en inovatie van modellen en techniek. Het zijn afzuigkappen die geurtjes, kookvocht en vet effectief afvoeren, maar die dat alles doen in stilte. Alles voor een optimaal kookgemak. 


Dé stille afzuigkap

De keuken is hedendaags een leefruimte geworden die van alle gemakken is voorzien. Een stille, stijlvolle en passende afzuigkap is dan niet meer weg te denken en daar is Novy goed op ingespeeld. Een afzuigkap met een aangenaam geluidsniveau geeft u namelijk alle ruimte in de keuken om te doen wat u wilt. Ook al zijn de afzuigkappen fluisterstil, ze blijven een krachtige werking hebben. Daarom zijn de afzuigkappen van Novy een unieke en effectieve combinatie voor jarenlang plezier in uw keuken!

Doordacht design met meer comfort

Novy afzuigkap witNovy heeft diverse designs in afzuigkappen. Elke keuken vraagt namelijk een ander design afzuigkap. Daarom heeft Novy techniek met uiteenlopende design gecombineerd. Alle designs zijn volledig brandveilig en zijn voorzien van goede verlichting. U heeft keuze uit diverse modellen: wandschouw, eilandschouw, plafondunit, inbouwunit, vlakscherm, geïntegreerd, onderbouw, werkbladafzuiging, fusion en HR afzuigkappen. Wilt u bijvoorbeeld geen afzuigkap in het zicht hebben, dan kunt u kiezen voor een strakke inbouwunit, plafondunit (zie afbeelding) of werkbladafzuiging. De keuzes zijn eindeloos zodat u de beste keukenventilatie kiest die bij uw wensen past. 

Effectieve afvoer van vet, geur en vocht

Niks is vervelender dan dat de etensgeur blijft hangen nadat u gekookt heeft. Door het vetfilter in de afzuigkappen van Novy worden deze geuren en dampen zo goed mogelijk gefilterd. Dit metalen filter is niet zichtbaar maar wel eenvoudig uit te nemen en schoon te maken, wat ook in de vaatwasser kan. Het is aan te bevelen om één keer in de twee maanden deze filters schoon te maken zodat de filters niet vervangen hoeven te worden. 

Novy inductiekookplaten

Naast de vele modellen afzuigkappen, biedt Novy ook kookapparatuur aan in de vorm van inductiekookplaten. Op inductie koken wordt steeds meer gebruikt omdat het snel, efficiënt, comfortabel en veilig is. Novy biedt drie soorten inductiekookplaten aan:

  1. Novy Dominosysteem bestaande uit vijf modules en ideaal te combineren met de afzuigkappen uit de Novy-collectie.
  2. De normale Novy-inductiekookplaten bestaande uit 2, 3, 4 of 5 kookpitten en makkelijk te bedienen met de InTouch technologie. 
  3. Novy One inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem. Stijlvol en discreet. 

Novy kookplaat one

Meer weten over Novy?

Heeft u vragen over Novy producten of wilt u ze in het echt zien? Kom langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen.