Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Over ons
  • Over ons
  • Over ons
  • Over ons

De persoonlijke aanpak van Otten Keukens en Sanitair

Aan het oriënteren voor een nieuwe keuken of badkamer? Hecht u waarde aan één aanspreekpunt gedurende het traject van advies tot en met de montage van uw keuken of badkamer? Compleet en servicegericht, dat is Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen. Wij werken uitsluitend met betrouwbare merken in zowel het onder- als topsegment, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Otten Keukens en Sanitair: Duitse kwaliteit en Drentse nuchterheid! Overtuig uzelf en neem vandaag nog contact op of kom langs in onze showroom.
 


Otten Keukens en Sanitair werkt servicegericht. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld naar:

1. Persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt
Bij Otten Keukens en Sanitair is Ferdinand Otten uw aanspreekpunt. Dankzij deze persoonlijke aanpak hebben én nemen wij alle tijd voor uw wensen. Samen ontwerpen wij de keuken of badkamer zoals u voor ogen heeft. Voor vragen tijdens of na de montage kunt u altijd bij ons terecht, zonder de lange doorlooptijden en onpersoonlijkheid van landelijke ketens.

Ferdinand Otten van Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen

2. Mogelijkheid voor een afspraak bij u thuis
Wij komen bij u thuis (ook in de avonduren) om samen met u een keuken of badkamer naar úw wensen te ontwerpen, wanneer het u uitkomt. Zo is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken om de showroom te bezoeken.

3. Geen aanbetaling
Otten Keukens en Sanitair werkt op basis van wederzijds vertrouwen. U hoeft bij ons dan ook geen aanbetaling te doen wanneer u bij ons een keuken of badkamer bestelt. Wel zo prettig!

4. Wij denken met u mee en helpen ontzorgen
Vanaf de inventarisatie van uw wensen tot en met het ontwerpen, denken wij met u mee en geven eerlijk advies. Ook tijdens de demontage en installatie zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Tijdens de montageweek van uw keuken zorgen wij tevens voor warme maaltijden.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom laten wij u graag de nieuwste trends zien en brengen wij de mogelijkheden voor uw keuken of badkamer in kaart. Voor het opdoen van inspiratie bent u van harte welkom in onze showroom.

Otten Keukens en Sanitair Showroom in Hoogeveen, Drenthe

Onze showroom voor keukens en badkamers in Hoogeveen is geopend op:

Maandag   Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag   9.30 - 17.30 uur
Vrijdagavond   19.00 - 21.00 uur
Zaterdag   10.00 - 17.00 uur
     

 


Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.