Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Sanitair
  • Sanitair
  • Sanitair

Wellness in uw eigen badkamer

Een badkamer hoeft niet alleen maar functioneel te zijn. Het is tegenwoordig vooral een ruimte waarin u zich kunt terugtrekken uit de drukte van alledag om heerlijk te ontspannen. Wegdromen in een warm bad of een verfrissende opkikker onder uw eigen regendouche. Bij Otten Keukens en Sanitair vindt u een badkamer die aansluit bij uw wensenpakket én budget.


Een droombadkamer voor elk budget

Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden aldaar te bekijken en uw wensen te bespreken. Samen komen we tot het ontwerp van uw droombadkamer. In ons uitgebreide assortiment vindt u sanitair van het beneden- tot het bovensegment. Van mooie badkamermeubels, sanitair, kranen en accessoires tot een uitgebreide keuze aan wand- en vloertegels.

Otten Keukens en Sanitair is compleet en servicegericht. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen aanbetaling te doen! Vind de badkamer die op uw wensen aansluit en maak een persoonlijke afspraak. 

Persoonlijke aanpak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van badkamers of de laatste trends bekijken? Kom gerust eens langs in de nieuwe showroom of neem contact op.

Kwalitatief hoogwaardige merken

Wij zijn dealer van vooraanstaande merken zoals Dansai, Keuco, Ideal Standaard, Kludi, Laguna en de sanitair gadgets van Looox

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.