Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Keukenspecialisten.nl pagina
  • Keukenspecialisten.nl pagina

Voordelen van een bedrijf aangesloten bij Keukenspecialisten.nl

Lid van Keukenspecialist

Otten Keukens en Sanitair is aangesloten bij Keukenspecialisten.nl. Maar wat houdt het in om een specialist te zijn?

Betrouwbare bedrijven

De ondernemers van Keukenspecialisten.nl vallen onder het overkoepelende bedrijf DER KREIS, de grootste keukeninkooporganisatie van Europa. Niet alleen zorgt dit voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook kunt u er verzekerd van zijn dat u met een betrouwbaar keukenbedrijf zaken doet.

De juiste productleveranciers

De leveranciers vanuit Keukenspecialisten.nl zijn geselecteerd op de goede kwaliteit van hun producten. Verder wordt er sterk op gelet dat de producten gebruiksvriendelijk zijn, gemakkelijk te plaatsen zijn en uiteraard dat de producten aantrekkelijk ontworpen zijn. Er wordt uitsluitend zaken gedaan met leveranciers en fabrikanten die zich bewezen hebben en genoeg keus bieden.

Kwalitatief goede huismerken

Naast producten van bekende merkfabrikanten, bieden de Keukenspecialisten-bedrijven een aantal huismerken aan. De huismerken doen wat kwaliteit betreft niet onder voor de topmerken, maar dankzij goede inkoopafspraken kan een huismerk keuken van Keukenspecialist voor u een stuk voordeliger uitpakken dan een keuken van een groot merk.

Waarom kiezen voor Keukenspecialisten?

Bedrijven die bij Keukenspecialisten.nl zijn aangesloten, zijn onderscheidend op het gebied van:

  • Persoonlijk contact
  • Vakkennis en ervaring
  • Verzorgde en up-to-date showrooms
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Gebruik van de 3D Keukenontwerper

Wat mag Otten Keukens en Sanitair voor u betekenen?

Als Keukenspecialist kan Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen u helpen uw droomkeuken te verwezenlijken. Wij komen bij u thuis en helpen u aan de hand van deskundig advies de keuken of badkamer van uw dromen te ontwerpen. Natuurlijk kunt u uw eigen keuken ook ontwerpen met behulp van de handige 3D Keukenontwerper, die wij als Keukenspecialist-bedrijf mogen aanbieden.

Wij zien u graag terug in onze uitgebreide showroom te Hoogeveen. Ook kunt u online een vrijblijvende afspraak met ons maken. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u direct contact met ons opnemen door middel van het onderstaande formulier.