Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Tegels
  • Tegels

Tegels bepalen de sfeer in uw badkamer

De wand- en vloertegels zijn sfeerbepalend voor de uitstraling van uw badkamer. Ze dienen dan ook zorgvuldig gekozen te worden om uw droombadkamer compleet te maken. Otten Keukens en Sanitair heeft een uitgebreid assortiment aan kwaliteitstegels voor uw badkamer. 


Uitgebreid assortiment kwaliteit badkamertegels

Voor elke sfeer, landelijk, tijdloos of modern, is een ruime keuze aan badkamer tegels voorhanden. U kunt kiezen uit vierkante, rechthoekige, zeshoekige en achthoekige tegels voor in de badkamer. Ook de badkamertegel afmetingen kunnen verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een kleine tegel van 10 x 10 centimeter voor een knus effect. Wilt u een ruimtelijk gevoel in uw badkamer? Kies dan voor een tegel van 45 x 90 centimer. 

Stijlen tegels badkamer

tegels-badkamerWij hebben in ons assortiment een bijzondere collectie met Italiaanse tegels die evenals onze kasteelvloer- en boerentegels prima bij de rustieke sfeer van een landelijke badkamer passen. Voor een tijdloos design zijn er de meer klassieke tegels, in mat of glans. De keramische tegels, verkrijgbaar in onder meer betonlook en houttinten, doen het erg goed in de moderne badkamer.

Eindeloze badkamer mogelijkheden

Natuursteen of handgebakken tegels, mozaïek of groot formaat, de mogelijkheden zijn dus eindeloos. Naast de badkamertegels kunnen wij in combinatie met badkamer accessoires en sanitaire mogelijkheden uw droombadkamer ontwerpen én plaatsen. Kom naar de showroom van Otten Keukens en Sanitair en overtuig uzelf.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Wij adviseren u graag in de keuze voor de juiste badkamertegel in onze showroom in Hoogeveen.