Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
ATAG dealer
  • ATAG dealer

ATAG kookplaat met fusion volcano wokbrander

ATAG is hét merk in de keuken voor hobbykoks

Bij het oerhollandse merk ATAG staat alles in het teken van koken en alles daaromheen. Mooie en praktische inbouwapparatuur die comfortabel zijn in gebruik, en gemakkelijk zijn schoon te houden. Alles wordt ontwikkeld vanuit de wensen van u als thuiskok. Otten Keukens en Sanitair heeft als ATAG dealer in Hoogeveen in de showroom een speciale afdeling voor ATAG waar u onder andere de Fusion Volcano Wokbrander live kunt ervaren!


ATAG heeft oog voor de mens áchter de pannen

Een nieuwe keuken uitzoeken doe je niet zomaar. Als hobbykok is het belangrijk dat de keuken helemaal naar wens is en lekker 'werkt'. Dit kan worden bewerkstelligd met een optimale indeling, de juiste frontjes en passende inbouwapparatuur.

ATAG Cook!Shop in de showroom

Beleven, proeven en zelf ervaren. Dat is waar een echte hobbykok behoefte aan heeft. Eigenlijk is koken meer dan een hobby. Het is een passie. De juiste apparatuur in de keuken draagt bij aan het perfecte eindresultaat. Maar hoe weet u - wanneer u nog nooit gebruik heeft gemaakt van ATAG apparatuur - dat het echt zo fijn werkt als wij u doen geloven. Juist, door het zelf te komen proberen! In onze showroom vindt u een ATAG Cook!Shop waar u zelf aan de slag kunt. Kom eens zelf achter het fornuis staan!

Als ATAG dealer in Drenthe kunnen wij een complete collectie inbouwapparatuur leveren:

  • Kookplaten
  • Fornuizen
  • Ovens en magnetrons
  • Koffiemachines en systemen
  • Afzuigkappen
  • Koelkasten, vriezers, koel- vriescombinaties en wijnkoelers
  • Vaatwassers
  • Accessoires en kranen

Ervaar het échte wokken met de ATAG Fusion Volcano wokbrander

Ultiem wokken is het op hoog vuur aanbakken van vlees en groentes zodat alle smaken en voedingswaardes behouden blijven. De innovatieve Fusion Volcano wokbrander is anders dan een standaard wokbrander door de speciale vlam die als optimale warmtebron fungeert. Ervaar de Fusion Volcano wokbrander zelf in onze keukenshowroom in Hoogeveen!


De ATAG Matrix-lijn met invloeden uit de professionele keuken

Snel een pan van een kleiner vuur naar groot vuur slepen kan dankzij het innovatieve ATAG fornuis uit de Matrix-lijn. De nieuw ontworpen pandragers vormen samen een stabiel raster waarop pannen gemakkelijk van de diverse hittebronnen versleept kunnen worden.

ATAG Matrix lijn


Iconisch design uit de MAGNA-lijn

ATAG MAGNADe vernieuwde MAGNA-lijn kent naast de iconische gaskookplaten nu ook een serie (combi-stoom)ovens, lades en bijzondere afzuigkappen. Ervaar de perfectie van de MAGNA-serie nu over de volle breedte van het assortiment. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals RVS en keramisch glas zijn consequent doorgevoerd en voegen echt wat toe aan uw keuken! Ervaar de kwaliteit van de MAGNA-lijn zelf in onze showroom.

Bekijk de ATAG MAGNA brochure (PDF, 20 mb)


Meer weten over ATAG in uw (nieuwe) keuken?

Heeft u vragen over ATAG producten of wilt u ze wel eens in het echt zien?
Kom langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen.