Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Keukens
  • Keukens
  • Keukens
  • Keukens

Droomkeukens op maat voor elk budget

U zoekt een droomkeuken die past bij uw wensen en budget? Otten Keukens en Sanitair helpt u graag bij het uitzoeken en ontwerpen van uw nieuwe keuken. Met ons ruime assortiment aan keukens, werkbladen en inbouwapparatuur van bijvoorbeeld Miele, ATAG, Pelgrim en Etna slaagt u altijd.


Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit, stijl en gevoel voor uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Of u nu van een landelijke keuken, tijdloze keuken of moderne keuken houdt, bij ons vindt u de keuken van uw dromen in het prijssegment dat bij uw budget past! Onze keukens zijn scherp geprijsd omdat wij de materialen en apparatuur rechtstreeks, zonder tussenpersoon, van de fabrikant betrekken. Dat voordeel berekenen wij door aan u.

Deskundig advies aan huis

Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden en wensen te bespreken en samen uw droomkeuken te ontwerpen. In het hele traject van demontage tot oplevering kunnen wij u desgewenst alle zorgen uit handen nemen.

Inbouwapparatuur topmerken

Otten Keukens en Sanitair heeft topmerken in het assortiment voor inbouwapparatuur. Zo zijn wij dealer van onder andere Miele, ATAG, Pelgrim en Quooker . Het voordeel van inbouwapparatuur is dat het volledig in het ontwerp van de keuken past. Bijvoorbeeld volledig geïntegreerd en weggewerkt of juist prominent aanwezig. 

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Kunnen wij iets voor u betekenen? Kom gerust eens langs in onze nieuwe showroom of neem contact op.