Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Inbouwapparatuur
  • Inbouwapparatuur

Inbouwapparatuur voor het perfecte resultaat

De keus op het gebied van inbouwapparatuur is enorm. Voor een optimaal kookgenot is het belangrijk dat u de apparatuur kiest die zowel bij uzelf als bij uw keuken past. Otten Keukens en Sanitair helpt u bij het maken van de juiste keuze.


Keukenapparatuur voor hobbykok en keukenprins

Volledig geïntegreerd of prominent aanwezig, de mogelijkheden zijn legio. Van een standaard basisoven, Quooker kokend-water-kraan, gaskookplaat en afzuigkap tot een combistoomoven, inductieapparatuur met teppanyakiplaat, indrukwekkende schouw, quooker en warmhoudlades, er is voor elk wat wils. Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen is onder andere dealer van Miele, ATAG, Pelgrim en Etna.

De Pelgrim Mooi Samenlijn

Uw oven, magnetron en koffie-automaat in dezelfde stijl en vormgeving? met de Pelgrim Mooi Samenlijn zit u altijd goed. Bekijk de introductiefilm ter inspiratie.

De Quooker kokend-water-kraan

Otten Keukens en Sanitair is officieel dealer van Quooker in Drenthe. Ervaar het gemak zelf en probeer de Quooker kokend-water-kraan zelf uit in onze showroom in Hoogeveen.

Accessoires maken uw keuken compleet

Ook voor accessoires bent u bij Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen aan het juiste adres. Niet alleen op het gebied van kranen en verlichting is er een ruime keuze, uw keukenleverancier heeft ook een uitgebreid assortiment aan overige artikelen die uw keuken helemaal af maken: van zeeppompjes en afvalsystemen tot luxe koffiemachines.

Installatie door gerenommeerde bedrijven

De installatie van een keuken is maatwerk. Otten Keukens en Sanitair werkt samen met gerenommeerde bedrijven met jarenlange ervaring. Uw keuken en apparatuur worden vakkundig en professioneel geplaatst en geïnstalleerd, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.