Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
ATAG Cook!Shop in Drenthe - Otten Keukens en Sanitair
  • ATAG Cook!Shop in Drenthe - Otten Keukens en Sanitair

Kom inspiratie opdoen in onze Cook!Shop

Atag magna kookplaat

Betekent uw keuken thuis meer dan alleen de plaats waar u dagelijks uw maaltijd bereidt? Is koken voor u meer passie en hobby dan alleen noodzakelijk?  Is het koken voor u net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat? Wanneer u bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord dan moet u echt eens een bezoek komen brengen aan onze ATAG Cook!Shop in onze showroom in Hoogeveen.


De enige ATAG Cook!Shop in Drenthe

Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen is de enige keukenzaak in Drenthe waar u een ATAG Cook!Shop kunt vinden. Maar wat is nu een ATAG Cook!Shop hoor ik u denken. Wij vinden dat een keukenshowroom meer is dan alleen een verzameling keukenopstellingen met inbouwapparatuur. Wij vinden dat u zelf moet kunnen beleven waarom de juiste keukenapparatuur u nog meer plezier kan brengen in het koken! Daarom staat bij Otten Keukens en Sanitair de beleving centraal. Ervaar het wokken zelf op een ATAG Fusion Volcano Wokbrander, bereid een maaltijd in de ATAG Magna stoomoven of geef het braadstuk de juiste garing met de Culisensor die uw vlees of vis de perfecte cuisson geeft door de bereidingstijd niet langer te maken dan nodig.

ATAG Magna
Ervaar de mogelijkheden van de nieuwe ATAG Magna-lijn inbouwapparatuur zelf!

Ervaar ATAG inbouwapparatuur zelf in Hoogeveen

Of u nu een nieuwe keuken zoekt of alleen inbouwapparatuur wilt vervangen, een bezoek aan onze ATAG Cook!Shop in Hoogeveen biedt u als hobbykok altijd weer nieuwe inspiratie. Door het zelf te ervaren, ter plekke een gerecht te bereiden komt u erachter wat uw wensen zijn en welke apparatuur voor u het meest van belang is. Dankzij ons vakkundig advies laten wij u graag de vele mogelijkheden van ATAG inbouwapparatuur zien terwijl u zelf achter het fornuis staat.

ATAG Cookshop Drenthe
Wokken zoals het bedoeld is met de ATAG Fusion Volcano Wokbrander

Volop inspiratie voor de gepassioneerde hobbykok

Otten Keukens en Sanitair is ATAG-dealer en u bent dan ook van harte welkom om zelf aan den lijve te ondervinden wat ATAG inbouwapparatuur voor u als hobbykok kan betekenen. Kom gerust eens langs in onze Cook!Shop in de showroom.

ATAG Cookshop Drenthe
Otten Keukens en Sanitair is de enige ATAG Cook!Shop in Drenthe

Meer weten?

Wilt u langskomen in onze showroom dan bent u van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag. Wilt u liever een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Neem dan contact op of laat een bericht achter via onderstaand formulier. Wij begroeten u graag in onze showroom!