Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Welk keukenapparatuur mag niet ontbreken in de keuken?

Misschien bent u wel op zoek naar een nieuwe keuken, maar heeft u geen idee welk keukenapparatuur niet mag ontbreken in een keuken. Tegenwoordig heeft een keuken zoveel luxe en voorziet u als gebruiker in alle gemakken. Daarom geven wij graag aan welk apparatuur niet mag ontbreken en welk apparatuur optioneel is. 

De voordelen en nadelen van keukenapparatuur

Bij de aanschaf van keukenapparatuur houden wij rekening met uw budget en de ruimte in uw huis. Over een fornuis en koelkast hoeft u niet te twijfelen, want dit is apparatuur dat niet mag ontbreken in uw keuken. Er zijn daarentegen genoeg apparaten die wel optioneel zijn. Voor u de taak om de voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Weeg de voordelen af tegen de nadelen en andersom om tot een conclusie te komen. Uiteraard helpen wij u daar graag bij. 

Magnetron of oven

Wel of geen oven en/of magnetron?

Gaat u voor een oven, een magnetron of een combi? Een keuken gebruikt u om te koken, waarbij bij veel gerechten een oven gewenst is. Mocht u niet voldoende ruimte hebben in uw keuken, dan adviseren wij te gaan voor een oven. In een magnetron kunt u namelijk geen eten klaarmaken, maar slechts opwarmen. Wilt u toch graag een magnetron? Kies dan voor een combimagnetron. Hierin kunt u eten opwarmen, ontdooien, bakken, braden en grillen. Wij hebben een ruim assortiment aan ovens, magnetrons en combimagnetrons. Onze adviseurs helpen u bij het kiezen van de juiste. 

Warmhoudlade van AEG

Wel of geen warmhoudlade?

Een groot deel van de nieuwe keukens die wij plaatsen bevat een warmhoudlade. Dit komt veelal voor bij grote gezinnen, waarbij niet iedereen samen kan eten. De één is namelijk later thuis dan de ander. Met een warmhoudlade houdt u gerechten warm. U kunt het gerecht met bord en al in de lade zetten. De warmhoudlade is ook geschikt om voedsel te ontdooien, boter te smelten of om te slowcooken. Bij de aanschaf van een warmhoudlade kijken we altijd naar de woonsituatie en de kookstijl die u hanteert. Dit keukenapparatuur is niet essentieel, maar wel erg handig. 

Quooker Cube

Wel of geen Quooker?

De Quooker is inmiddels echt een onmisbaar keukenapparaat, maar komt dit doordat het een luxeproduct is of is hij echt zo onmisbaar voor iedereen? Dat er energie bespaard kan worden met een Quooker is niets nieuws. Echter is dit geen apparaat dat voor iedere keuken essentieel is. Kokend water kunt u namelijk op andere manieren krijgen, echter moet u dan langer wachten. Een Quooker is dus een luxeproduct die het koken een stuk eenvoudiger maakt. Drinkt u veel thee of bruisend water? Dan is de aanschaf van een Quooker zeker het overwegen waard. 

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan voorzien onze adviseurs u graag van advies. Zij kijken naar uw woonsituatie, uw kookstijl en uw wensen. Op basis daarvan weten wij als geen ander welk keukenapparatuur het beste bij u past. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. 

Maak een afspraak

Terug naar overzicht