Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Inventieve inbouwapparatuur van Neff

Neff inbouw ovenUit vele goede ideeën ontstaan bij Neff praktische oplossingen. Dat blijkt wel uit de nieuwe unieke stoomovens en het Slide & Hide systeem voor deurgrepen van de ovens. Deze oplossingen hebben een bijzonder groot gebruiksgemak en een eenduidige vertaling in functionaliteit en design.

Inbouwapparatuur met stoomfunctie

Neff fabriceert al jaren combimagnetrons en ovens. Sinds kort is er een nieuwe lijn ovens en magnetrons uit met een speciale stoomfunctie. Het meest unieke aan deze ovens en combimagnetrons is de mogelijkheid om gerechten langzaam te laten garen door de stoomfunctie. Wat te denken van een heerlijke biefstuk, goudbruin gebakken, maar heerlijk mals van binnen. Dit zorgt voor een ongekend gebruiksgemak en nieuwe manieren om gerechten klaar te maken.

Twee van de apparaten die over de nieuwe stoomfunctie beschikken zijn de Neff B48FT68 Oven en de Neff C18QT270 Combimagnetron met VarioSteam.

Neff ovens

Slide & Hide ovendeur

De SLIDE & HIDE ovendeur is een unieke keukenfeature die u nergens anders tegenkomt. De handgreep draait soepel met uw hand mee en de deur is geheel onder de oven de schuiven. Zo heeft u alle ruimte in de keuken. Bij het openen verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven, waardoor u gemakkelijk gerechten uit de oven kunt halen of ingrediënten kunt toevoegen. Ook kunt u de oven vervolgens gemakkelijk van binnen reinigen.

Neff dealer in Drenthe

Otten Keukens en Sanitair is Neff dealer. Bezoek onze keukenshowroom in Hoogeveen voor meer informatie over Neff inbouwapparatuur in uw (nieuwe) keuken, of neem direct contact met ons op.

Terug naar overzicht