Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Keuken kopen

U wilt een keuken kopen, maar we begrijpen dat uw bij een grote aankoop als deze een aantal vragen heeft. Welke keukenstijl past in ons huidige interieur? Aan welke opstelling moeten we denken? Wat kost een keuken? Zomaar een paar vragen die waarschijnlijk in uw hoofd rondgaan. Gelukkig zijn wij als keukenspecialist er voor u om u te helpen en u te vertellen waar u op moet letten bij de aankoop van een (budget) keuken. 

Welke keukenstijl past in ons interieur?

Om de keukenstijl te bepalen is soms erg lastig. Er is zoveel keuze en er zullen waarschijnlijk stijlen zijn die uw voorkeur hebben. Gaat u voor een greeploze keuken, landelijke keuken, moderne keuken of wordt het toch de tijdloze keuken? Een combinatie van deze stijlen is natuurlijk ook mogelijk. Waarbij het belangrijk is dat we de geschikte opstelling in acht nemen. 

Hoe vind ik deze geschikte opstelling?

Bij het vinden van de geschikte keukenopstelling, kijken we altijd eerst naar de ruimte die er is voor een keuken. Daarnaast hangt de geschikte opstelling ook af van waar de aansluitingen zitten. De rechte keuken is een veel gekozen keuken in kleine ruimtes. Deze worden vooral geplaatst in huurwoningen waar de ruimte vaak wat beperkter is. Ook plaatsen we veel hoekkeukens. Deze indeling is zeer efficiënt, omdat hier de beschikbare ruimte op een goede manier benut wordt. Deze keukeninrichting biedt ook veel extra werkruimte en een ruimere opzet. Denk aan een dubbele gootsteen of een extra grote inductie kookplaat. Heb je een grote ruimte? Dan is een kookeiland een goede optie. Deze combineren wij vaak met een hoge kastenwand en een keukenbar. Hierbij spreken we echt over ruime huizen. 

Wat kost een keuken?

De kosten van een keuken hangen natuurlijk helemaal af van uw wensen. Kunnen we de huidige keuken renoveren? Indien dit mogelijk is, hoeven soms alleen keukenkastdeurtjes, het keukenblad of apparatuur vervangen te worden. Dit scheelt al in de kosten als het één van deze onderdelen is. De grootste kosten in de aanschaf van een keuken zijn de keukenkastjes, het keukenblad en de apparatuur keuze. Indien wij de keuken plaatsen, hanteren wij ook montage kosten. De kosten hiervan bespreken wij graag met u. Dit is namelijk afhankelijk van de gekozen keuken. Wij verkopen diverse soorten keukens, zoals hierboven eerder al genoemd. Hier zitten ook keukens bij met budget prijzen, veelal is hier het apparatuur niet meegerekend. 
 

Terug naar overzicht