Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Hansgrohe
  • Hansgrohe

Meet the beauty of water met Hansgrohe

hansgrohe-kraan-badkamerHoudt u van fraai design in de badkamer en de keuken maar hecht u ook veel waarde aan excellente kwaliteit? Kies dan voor de producten van hansgrohe bij Otten Keukens en Sanitair. Als Hansgrohe leverancier in Hoogeveen kunnen wij diverse onderdelen voor uw badkamer én keuken leveren. Al sinds 1901 produceren zij badkamerproducten en keukenproducten en hebben al meer dan 500 onderscheidingen ontvangen op het gebied van design. 


Assortiment hansgrohe

Met de producten van Hans Grohe heeft u langer plezier van kwaliteit. Voor elke stijl en smaak vindt u producten die bij uw badkamer en keuken passen. Otten Keukens en Sanitair biedt een uitgebreid assortiment van hansgrohe aan:

  • Kranen
  • Douches
  • Thermostaten
  • Keukenkranen
  • Spoelbakcombinaties
  • Spoelbakken

hansgrohe-badkamer

Hansgrohe kranen

Het merk hansgrohe staat voornamelijk bekend om zijn vele soorten kranen. Voor zowel de badkamer als de keuken biedt Otten Keukens en Sanitair diverse soorten kranen aan. 

Badkamerkranen

De badkamerkranen van hansgrohe zijn in diverse stijlen verkrijgbaar: van modern tot klassiek. Het maakt niet uit of u voor een fonteinkraan, een douchekraan, een badmengkraan of accessoires gaat, alles is in dezelfde stijl beschikbaar. Zo kunt u eenheid creëren in uw badkamer.

Daarnaast heeft hansgrohe diverse innovatie technieken, passend bij hun kranen, in hun design en mogelijkheden doorgevoerd. Zo kunnen bijvoorbeeld kranen met de Quickclean techniek kalk snel worden weggewreven. 

Keukenkranen

hansgrohe-kraan-keukenU wilt in uw keuken een mooie maar ook functionele kraan. De keukenkranen van hansgrohe zijn van bekroond design, hebben doordachte functionaliteiten en een hansgrohe kwaliteit met een lange levensduur.

Zo kunt u kiezen voor een 360 graden draaibare kraan of een keukenkraan met een omstelknop. Dit is een extra functie voor een douchestraal uit de keukenkraan om bijvoorbeeld groentes te wassen (zie foto). 

Raindance Hansgrohe

Naast de kranen van hansgrohe, zijn ook de raindances erg bekend. Dit zijn grote regendouches die breed ingezet zijn. Ze hebben een diameter tot wel 600 mm en leveren water over een groot oppervlakte voor een optimaal doucheplezier. De raindance douches hebben indrukwekkende straalplaten en zijn verkrijgbaar in zowel handdouches en hoofddouches. Deze XXL douches hebben ook een EcoSmart-variant waardoor uw waterverbruik wordt beperkt tot maar 9 liter per minuut. hansgrohe-douche

Hansgrohe in de showroom bekijken

Heeft u vragen over hansgrohe of wilt u het assortiment van hansgrohe bekijken? Kom langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen.