Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

De keukentrends van 2021

Bij Otten Keukens en Sanitair maken wij ons ook weer klaar voor een nieuw jaar. Een nieuw jaar en dus nieuwe trends. Trends komen en trends gaan, dat geldt ook voor keukens. In 2021 gaan we een aantal nieuwe trends zien, zoals natuurlijke materialen, verlichting, duurzaamheid en lichte kleuren. 

Keukentrends 2021

Verlichting een trend van 2021

In een moderne keuken mag verlichting niet ontbreken. Of het nu aan de onderzijde van het kookeiland is of functionele sfeerverlichting in (open) keukenkastjes. Verlichte keukens is één van de trends van 2021. Dit komt ook doordat de keuken steeds vaker een onderdeel is van het totale interieur. Met de verlichting maakt u het plaatje compleet. 

In 2021 zien we ook steeds meer open kastjes. Hiermee laat u uw mooiste keukenspullen zien. Denk aan die prachtige cocktail glazen, klassieke borden of eigen gekweekte tuinkruiden. Die laatste gaat perfect samen met de keuken die bestaat uit natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. Duurzaam staat tenslotte hoog in ons vaandel. Om wat meer rust te creëren, wordt er steeds vaker voor lichte natuurlijke kleuren gekozen. Trend 2021

Hulp of advies nodig bij het aanschaffen van een nieuwe keuken? Dan helpen we u graag op weg. Neem contact met ons op en maak een afspraak.   

Terug naar overzicht