Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen
  • Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen
  • Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen
  • Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen

De persoonlijke aanpak van Otten Keukens en Sanitair

Compleet en servicegericht, dat is Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen. Wij werken uitsluitend met betrouwbare merken in zowel het onder- als topsegment, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Otten Keukens en Sanitair: uitstekende kwaliteit en Drentse nuchterheid! Overtuig uzelf en neem vandaag nog contact op of kom langs in onze showroom.
 


Laat u inspireren in onze keukenshowroom

In onze showroom laten wij u graag de nieuwste trends zien en brengen wij de mogelijkheden voor uw keuken of badkamer in kaart. Of het nu een keuken in landelijke stijl, moderne keuken, greeploze keuken of tijdloze keuken zoekt. Voor het opdoen van inspiratie en een eerlijk advies bent u van harte welkom in onze showroom. Otten Keukens en Sanitair is onder andere dealer van Miele inbouwapparatuur.

Otten Keukens en Sanitair Showroom in Hoogeveen, Drenthe

Otten Keukens en Sanitair werkt servicegericht. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld naar onze unieke aanpak. Wij staan voor:

1. Mogelijkheid voor een afspraak bij u thuis
Wij komen bij u thuis (ook in de avonduren) om samen met u een keuken of badkamer naar úw wensen te ontwerpen, wanneer het u uitkomt. Zo is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken om de showroom te bezoeken.

2. Geen aanbetaling
Otten Keukens en Sanitair werkt op basis van wederzijds vertrouwen. U hoeft bij ons dan ook geen aanbetaling te doen wanneer u bij ons een keuken of badkamer bestelt. Wel zo prettig!

3. Wij denken met u mee en helpen ontzorgen
Vanaf de inventarisatie van uw wensen tot en met het ontwerpen, denken wij met u mee en geven eerlijk advies. Ook tijdens de demontage en installatie zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Tijdens de montageweek van uw keuken zorgen wij tevens voor warme maaltijden.

4. Persoonlijke aanpak met één aanspreekpunt
Bij Otten Keukens en Sanitair is Ferdinand Otten uw aanspreekpunt. Dankzij deze persoonlijke aanpak hebben én nemen wij alle tijd voor uw wensen. Samen ontwerpen wij de keuken of badkamer zoals u voor ogen heeft. Voor vragen tijdens of na de montage kunt u altijd bij ons terecht, zonder de lange doorlooptijden en onpersoonlijkheid van landelijke ketens.

Ferdinand Otten van Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen

Waar vind ik Otten Keukens en Sanitair?

Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 27a in Hoogeveen. Onze onze gloednieuwe showroom voor keukens en badkamers van Otten Keukens en Sanitair in Hoogeveen is geopend op:

Ma - do: 09.30 - 17.30 uur
Vr: 09.30 - 17.30 en 19.00 - 21.00 uur
Za: 10.00 - 17.00 uur


Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op, of maak direct een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden in onze showroom of gewoon bij u thuis. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.