Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Nieuwbouwprojecten keukens en sanitair naar wens

Veel nieuwbouwprojecten worden casco opgeleverd of met een standaard keuken en badkamer die geen eer doen aan jouw droomhuis. Het is dan een optie om tegen minderwerk ( = het casco laten opleveren van een ruimte waardoor je een bedrag retour krijgt) de keuken, badkamer of al het sanitair casco te laten opleveren zodat je het sanitair van jouw dromen kunt laten plaatsen: een kookeiland voor een bruisende woonkeuken, een luxe bad in de badkamer en tegels die helemaal naar jouw smaak zijn.

(pagina gaat verder na foto-album. Klik op de foto om te bladeren door de foto's)

Nieuwbouwprojecten Hoogeveen en omstrekenOtten Keukens en Sanitair

Wij kunnen u volledig ontzorgen in uw sanitair. Samen kiezen we uw badkamer, keuken en/of wc uit en wij doen de rest: tegelen, plaatsen, leidingen leggen en afwerken. Er komt al zoveel kijken bij een nieuwbouwwoning, zelf een keuken plaatsen of badkamer tegelen kan dan erg overweldigend zijn. We helpen u graag.

> Neem direct contact op

Inkoopvoordeel met de buren

Komt u met de buren of zelfs de hele straat bij ons? Hoe meer families uit uw nieuwbouwproject meedoen, hoe meer inkoopvoordeel we u kunnen doorberekenen. Uiteraard kan elk gezin een eigen unieke keuken en sanitair uitzoeken.

Keukens, badkamers en tegels

Zoekt u een keuken, badkamer of tegels voor uw nieuwbouwhuis? Dat komt goed uit, want dit zijn de specialismes van Otten Keukens en Sanitair. Allerlei stijlen, prijsklassen, kleuren en afwerkingen, we hebben voor elke smaak en budget de oplossing.

Gratis vaatwasser ATAG

In 2017 hebben we als officiële ATAG dealer een hele mooie actie! Bij aankoop van minimaal 4 ATAG inbouwapparaten krijgt u namelijk de vaatwasser gratis. Lees hier meer over de gratis vaatwasser van ATAG.

Nieuwbouwprojecten in de regio

Otten Keukens en Sanitair is gevestigd in Hoogeveen. Binnen 30 minuten rijden zijn veel nieuwbouwprojecten. Een greep uit de projecten in 2017 vind je hieronder. 

Hoogeveen

De Kaap, Crerarstraat en Blankenslaan-West en De Raatakkers zijn nieuwbouwprojecten in Hoogeveen.

Beilen

In Beilen, wat op een kwartiertje rijden van ons af ligt, is het nieuwbouwproject Nagtegael.

Dedemsvaart

Hof van Dedem, Bransveen en Kotermeerstal zijn nieuwbouwprojecten uit Dedemsvaart. Dedemsvaart ligt op 20 minuten rijden van ons af.

Meppel

Meppel heeft veel nieuwbouwprojecten: Nieuwveense Landen, Berggierslanden, Koeberg-Zuid, Kromme Elleboog/Groenmarkt, Het Eiland en Plantijn Meppel. Ook Meppel ligt op 20 minuten rijden van Otten Keukens en Sanitair

Ommen

Op 25 minuten rijden ligt het karakteristieke Ommen. Hier zijn momenteel 3 nieuwbouwprojecten: Vechtkade, Gebouw de Vrijheid, Haven West.

Assen

Ook op 25 minuten rijden ligt Assen. De nieuwbouwprojecten in Assen zijn: Kloosterveen, Woonpark Diepstroeten, Eykenhof, Assen Weemarktterrein, Bosrank Kloosterbos, De Citadel, Kloosterveste

Coevorden

Het autoritje Coevorden-Hoogeveen duurt 25 minuten. Coevorden heeft momenteel geen nieuwbouwprojecten. 

Hardenberg

De klepperstad Hardenberg ligt op 30 minuten rijden van Hoogeveen. De nieuwbouwprojecten in Hardenberg zijn: Hof van Hardenberg, de Vechtwachter, de Vechthof, De Poort Villa’s, De Lanen II, De Cirkel, De Boschkamp, Brink Zuid Hardenberg

Emmen

Emmen, ook wel de Vlinderstad genoemd, ligt ook op een half uurtje rijden van Otten Keukens en Sanitair af. De nieuwbouwprojecten zijn Emmermeer en Noordbarge.

Steenwijk

Ook in de Kop van Overijssel zijn veel nieuwbouwprojecten. Steenwijk ligt op 30 minuten rijden van Hoogeveen. De nieuwbouwprojecten zijn: Aan de Divisie, Giethoorn-Noord, Bergstein-Tuk, Haven het Nye Huys, Oosterbroek

Wilt u meer informatie?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak (ook 's avonds mogelijk). Of kom langs in onze showroom.