Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Looox Sanitair Gadgets
  • Looox Sanitair Gadgets

Looox Sanitair Gadgets

De gadgets van Looox zijn de finishing touch voor uw nieuwe badkamer. Aan de ene kant voegen ze functionaliteiten toe, aan de andere kant zijn ze een lust voor het oog. Looox staat vooral bekend om de prachtige spiegels, maar heeft ook planken, nissen, een selectie badkamermeubels met hout er in verwerkt en lampen.


Spiegels

Looox heeft meerdere spiegelcollecties zodat er altijd een stijl bij uw badkamer past. Door de ingebouwde LED verlichting mist u voortaan geen haartjes meer met scheren en is make-up aanbrengen niet meer tasten in het duister. Door de motion sensor gaat de verlichting aan en dankzij spiegelverwarming beslaat de spiegel niet tijdens het douchen.

Wood Collection LoooxWood collectie

De prachtige Wood Collection combineert hout met RVS. De planken in combinatie met een waskom maken een stijlvol badkamermeubel. De houten boxen aan de muur zorgen voor extra opbergruimte of een mooi plekje om de badkamer aan te kleden met accessoires. Met de plankboxen kan netjes opgeruimd worden. Dankzij de RVS bodemplaat is schoonmaken een eitje. De krukjes zijn handig naast het bad, om een mooie plant op te zetten of om een handdoek op te leggen. Maar er zit nog veel meer in deze collectie, denk bijvoorbeeld aan een badplank om lekker te kunnen lezen tijdens het badderen.

Looox T BoxSpecials

Hoekplankjes die in de voegen weggewerkt zijn, planken voor onder de spiegel, nisjes die als geheim vakje weggewerkt kunnen worden in de muur, toiletrolhouder in de muur en nog heel veel meer. Echt de kers op de taart in uw badkamer. 

Lampen

De Light Collection van Looox heeft lampen van 3W, extreem zuinig in gebruik dus. Ze geven sfeervolle verlichting en maken het design van de badkamer af. 

Bekijk de brochure

Neem contact op met Otten Keukens en Sanitair

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak die ook in de avonduren plaats kan vinden. Of kom langs in onze showroom.