Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.
Kookplaat met afzuiging
  • Kookplaat met afzuiging
  • Kookplaat met afzuiging

Kookplaat met afzuiging in één

De kookplaat met afzuiging in één is een zeer geavanceerde manier om de dampen die vrij komen tijdens het koken op te zuigen. Anders dan u gewend bent, bevindt de afzuigkap zich niet boven de kookplaat, maar erin. Een compleet nieuwe manier van dampafzuiging. De dampen worden gelijk afgezogen, zonder dat deze de mogelijkheid krijgen zich door de ruimte te verspreiden. Een slimme, effectieve oplossing!


Het unieke design van een kookplaat met afzuiging

Naast effectiviteit is het design van de kookplaat met afzuiging is uniek en eigentijds. Het mooie en het praktische wordt gecombineerd in één apparaat. Met deze oplossing heeft u geen afzuigkap meer in het zicht. De trend is dat het keukenapparatuur wordt verweven met de keuken. Niet langer meer een afzuigkap of kookstel dus, maar een afzuigkap ín je aanrecht en je pitten ín je keukenblad.  Downdraft afzuiging is een innovatieve oplossing die inspeelt op deze trend. Dit afzuigsysteem verschijnt namelijk alleen wanneer u het nodig heeft. In een moderne keuken of op een keukeneiland komt een kookplaat met afzuiging of geïntegreerde afzuiging perfect tot uiting.

Neff Kookplaat met afzuiging

Als dealer van Neff is Otten Keukens & Sanitair altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze veelzijdige fabrikant. Neff heeft een inductiekookplaat ontwikkeld waar de afzuiging in verwerkt is, waarmee het mogelijk is om in verschillende standen kookdampen af te zuigen. De afzuiging in de kookplaat gaat automatisch aan wanneer de kookplaat wordt geactiveerd en past zich door middel van een sensor automatisch aan, aan de hoeveelheid geur en wasem.


Dubbele Flex InductieDubbele flex inductie

Verplaats je pannen binnen de FlexZones waar je maar wilt. De grootte en vorm worden automatisch door de kookplaat herkend.


Power Move

power transferU stelt eenvoudig drie verschillende zones in, elk met een verschillende temperatuur. Op de voorste zone kookt u de gerechten op een hoge temperatuur, in het midden kunt u gerechten laten sudderen en helemaal achterin houdt u de gerechten warm.


Power TransferPower Move

Verplaats de pannen binnen de inductiezones waar u maar wilt en de kookstand zal automatisch meebewegen. 


Meer weten over downdraft afzuiging of geïntegreerde afzuigsystemen?

Otten Keukens & Sanitair vertelt u in de showroom in Hoogeveen graag meer over moderne afzuigsystemen voor in uw (nieuwe) keuken. Wij laten u verschillende mogelijkheden zien, zodat u een goede afweging kunt maken bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Contactformulier