Floww: één kraan voor alles - Dealer in Hoogeveen
  • Floww: één kraan voor alles - Dealer in Hoogeveen

Floww: de alles-in-één-kraan

Floww-alles-in-een-kraan-showmodelDe nieuwe alles-in-één-kraan Floww is een must-have in uw keuken. Deze kokend-water-kraan geeft ook gefilterd water. Zo heeft u in één handomdraai de beschikking over koud, warm, kokend óf gefilterd water. Waar uw vroeger verschillende apparaten nodig had, gebruikt u nu Floww.  Het ultieme gebruiksgemak in uw keuken. Otten Keukens en Sanitair Hoogeveen is officieel dealer van Floww in Drenthe. Maak kennis met Floww in de showroom.


Eén kraan voor koud, warm én kokend water

Kokend water uit de kraan, is dat wel veilig? De Floww heetwaterkraan is volkomen veilig voor uw kinderen. De knop dient eerst te worden gedraaid om heet water te kiezen, en na 2 maal indrukken komt er pas heet water uit de kraan. Bekijk de werking van de kraan zelf:

Onbeperkte mogelijkheden

Bedenk eens welke mogelijkheden Floww u allemaal biedt! Gebruik het kokende water voor een vers kopje thee of win tijd bij het koken van aardappelen, rijst of pasta. Het steriele water ontsmet snel flesjes en speentjes. Dankzij de speciale filters is het gefilterde leidingwater vrij van schadelijke stoffen, zoals medicijnresten en pesticiden, hormonen en zware metalen. Ongeacht de lokale waterkwaliteit en -hardheid. Terwijl de benodigde mineralen worden behouden. Het gefilterde water draagt bij aan een gezonde lifestyle. Haal het plezier en gemak van speciaal water in uw keuken!

floww-alles-in-één-kraan-2

 

Floww wint terrein!

Floww is nieuw, maar kent een rijke historie. Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. En dat al sinds het einde van de 19de eeuw. Zij zijn de bedenker van deze kokend-water-kraan. Floww speelt in op uitstraling, kwaliteit en, heel belangrijk, plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan u verwacht. Floww is ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden, en voldoet daarom aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Bekijk Floww in de showroom en kies uw Floww

Floww is een innovatief kwaliteitsproduct dat comfort brengt in uw huis. Er zijn verschillende uitvoeringen voor verschillende toepassingen mogelijk, zoals de 3-in-1 kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler. Er is keuze uit vier verschillende productielijnen. Aansluitend bij het gebruik dat bij u past, kiest u uw Floww. U heeft al een Floww kokend-water-kraan vanaf €699,- (exclusief montage).

floww-kokend-koud-warm-en-gefilterd-water

Meer weten over Floww?

Heeft u vragen over  en de verschillende mogelijkheden en toepassingen? Kom langs in onze keukenshowroom in Hoogeveen.