Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Quooker; de meest duurzame en warm- en kokend water voorziening in de keuken.

In één op de drie keukens plaatsen wij tegenwoordig een Quooker. De Quooker is een kraan die direct kokend water levert. De kraan is zichtbaar boven het aanrecht en het reservoir zit in het kastje eronder. Met de Quooker maakt u eenvoudig thee en koffie. Daarnaast is het super handig tijdens het koken van rijst, aardappelen, groente, pasta en meer!

Quooker Twintap Nu heeft Quooker ook de CUBE geïntroduceerd. Met de CUBE tapt u gekoeld en bruisend water uit dezelfde Quooker kraan. Hiermee is het een veilig systeem in uw keuken, multi inzetbaar en bovendien een duurzame keuze. 

Energie- en waterbesparend

Dankzij de Quooker heeft u continue kokend water tot uw beschikking. U betaald slechts 5 cent per etmaal. De Quooker is dan ook voorzien van energielabel A. Doordat u geen water meer kookt in de pan of met de waterkoker, bespaart u energie en ook water. De Quooker tapt namelijk precies de benodigde hoeveelheid water. 

Bespaar energie en water met de quooker

Nu heeft de Quooker verschillende varianten op de markt gebracht. Nu zijn er de Quooker Fles, Fusion en Nordic die op hun beurt weer in verschillende varianten te verkrijgen zijn. Waar er voorheen alleen de kleuren Chroom, RVS en zwart kon krijgen, is het assortiment verder uitgebreid met de kleuren Goud, Messing Patina en Nikkel Glans. Zo is er altijd een Quooker kraan die in jouw interieur past. 

Ga ook voor een Quooker en bespaar energie en water!  

Terug naar overzicht