Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Plug, Cook & Dine inductiekookplaat van ETNA

Haal meer uit het ETNA keukenapparatuur. ETNA inspireert, verrast en verwondert. Zo ook met de nieuwste Plug, Cook & Dine inductiekookplaten. ETNA heeft haar inductiekookplaten speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, omdat ons land een uniek elektriciteitsnetwerk heeft. Veel huishoudens wagen zich nu niet aan de inductiekookplaat vanwege de technische installatie. Daarom komt ETNA nu met verbeterde keukenapparatuur, namelijk design kookplaten die u gewoon op uw stopcontact aansluit. 

Inductiekookplaat zonder aanpassingen in de meterkast. 

Inductie is een goed alternatief voor gas, is eenvoudig in gebruik makkelijk schoon te maken, snel en veilig in gebruik. Bij de meeste kookplaten dienen er aanpassingen gedaan te worden in de meterkast en dit beschouwt een groot deel van de Nederlanders als nadeel. 

De Plug Cook & Dine inductiekookplaat is geschikt voor een normaal stopcontact. Door het ingebouwde power management zorgt de kookplaat ervoor dat deze nooit over het maximale vermogen heen gaat. U levert hierdoor wel een beetje snelheid in, maar het is zeker een verbetering ten opzichte van gas.

Plug, Cook & Dine Kookplaat 

Plug, Cook & Dine design inductiekookplaat

Heeft u geen zin, tijd of de middelen om een inductiekookplaat te installeren in de meterkast? Dan kunt u met de Plug ‘n Cook KIV254RVS meteen aan de slag. Dit model sluit u eenvoudig aan op uw stopcontact en met een breedte van 54cm perfect op een tafelmodel koelkast. Dankzij de warmhoudfunctie kan deze design kookplaat een constante temperatuur van 70 graden vasthouden, zodat de smaak van het eten behouden blijft.

De inductiekookplaat met een stekker

De innovatieve ETNA KIS670ZT Plug ‘n Cook is een luxe inbouw inductiekookplaat die eenvoudig aangesloten kan worden met behulp van een stekker op een normaal stopcontact. Deze kookplaat is maar liefst 70 cm breedte waardoor u meer ruimte hebt voor uw pannen tijdens het koken. Ondanks de breedte is deze kookplaat geschikt voor een nis van 56 x 49 cm. Dankzij het powermanagement brengt u een pan water 10% sneller aan de kook en de pauze- en warmhoudfunctie geven u meer vrijheid tijdens het koken. Daarnaast is de kookplaat fluisterstil. 

Ook interesse in één van bovenstaande kookplaten? Neem dan contact met ons op!  

Terug naar overzicht