Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Ontdek nu de nieuwste Slide & Hide oven van Neff

slide&hide

Bespaar ruimte in de keuken met de nieuwste Slide & Hide oven van Neff. De oven is geïntegreerd met een speciaal open- en sluitsysteem waardoor de ovendeur in zijn geheel verdwijnt onder de oven. Dit zorgt ervoor dat de oven ook op grote hoogte heel makkelijk te bereiken is. Door deze innoverende verandering wordt de oven ook veel veiliger, je kunt je gelukkig niet meer snel branden of stoten aan de ovendeur.  Neff heeft tijdens de ontwikkeling van de Slide & Hide rekening gehouden met de inhoud van de oven. Met een inhoud van 71 liter is de Slide & Hide even groot als een traditionele oven. 

Comfort gecombineerd met hoogwaardig design 

De Slide & Hide oven is uniek in zijn soort en combineert comfort feilloos met buitengewoon design. Voel hoe de deur soepel en geruisloos onder de oven verdwijnt met de ergonomische deurgreep. Deze deurgreep draait moeiteloos mee met je hand. Door het buitengewone design van de oven, past de Slide & Hide in elke keuken. Zorg voor een echte eyecatcher in jouw moderne, greeploze of zelfs landelijke keuken. Haal vanaf nu gemakkelijk gerechten uit de oven of voeg snel ingrediënten toe zonder de kans je te branden aan de deur.

Meer weten?

Otten Keukens en Sanitair is één van de officiële Neff dealers in Drenthe. U kunt bij ons niet alleen terecht voor Neff inbouwapparatuur, maar ook voor advies over welk apparaat het beste bij u en uw specifieke keukenwensen past.

Heeft u vragen over de Neff Slide & Hide oven of wil je hem graag eens in het echt zien? Kom langs in onze showroom in Hoogeveen of neem telefonisch contact met ons op via tel. 5288 20960.

Terug naar overzicht