Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Duurzaam en digitaal: de keukentrends voor 2020

Bij Otten Keukens en Sanitair maken we ons op voor het nieuwe decennium. Daarom kijken we alvast vooruit naar het nieuwe jaar. Wat worden dé trends in 2020?

Of u nu trendgevoelig bent of juist helemaal niet, een beetje inspiratie is natuurlijk altijd welkom. Lees daarom snel verder, dan bent u weer helemaal op de hoogte!

keukentrends 2020

Kleurinspiratie: neo mint als dé kleur voor 2020

De keuken staat centraal

In 2020 wordt de keuken nog meer een centrale plek in het huis. Een ruimte waar iedereen samenkomt en je kan ontspannen na een drukke dag. Dit zie je ook terug in de kleuren en materialen, die veelal natuurlijk zijn en de keuken een kalme uitstraling geven.

Voorbeelden hiervan zijn hout, marmer of steen. Deze natuurlijke materialen worden in de keuken gecombineerd met technisch hoogstaande details. Denk hierbij aan metallic accessoires in de kleuren goud, koper en gun metal of elementen van spiegelend glas.

kleurtrends

Een mix van natuurlijke materialen

Belangrijk: duurzaam en digitaal

De thema’s voor 2020 zijn duurzaamheid en digitalisering. Dit betekent dat er in de keuken ook plaats is voor hightech snufjes. Deze zijn erop gericht de nieuwste technologische ontwikkelingen te combineren met duurzaamheid. Bijvoorbeeld door energiezuinige apparaten en waterbesparende kranen. Op deze manier kunt u meedoen met de trends op keukengebied en bent u tegelijkertijd duurzaam bezig. 

koper in de keuken

Metallic accessoires: de koperen kraan

Wij gaan met de tijd mee

In ons assortiment hebben we heel wat producten opgenomen die passen binnen de trends van 2020. Bijvoorbeeld de zuinige Quooker Cube kraan of de inbouwapparatuur van Pelgrim.

Professionaliteit in de keuken

Is een van uw goede voornemens om in 2020 meer in de keuken te staan? Daarvoor heb je natuurlijk professionele apparatuur nodig. Kijk daarom eens naar de nieuwste productlijnen van ATAGMiele, NEFF of Novy

miele inductiekookplaat

De nieuwste inductiekookplaten: Miele

Inspiratie en advies nodig?

Als u geïnspireerd bent geraakt al deze mooie trends, kom dan eens kijken in onze showroom. Laat u verrassen door alle merken en mogelijkheden die we u bieden als Otten Keukens en Sanitair.

Neem contact met ons op via 0528 820 960 of plan meteen een afspraak in op de website.

Terug naar overzicht