Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

Actuele badkamer trends

Badkamertrends veranderen voortdurend en er zijn altijd nieuwe ideeën die op de markt komen. Hier zijn enkele van de nieuwste trends op het gebied van badkamers.

Minimalistisch ontwerp: 

Minimalistische badkamers blijven populair. Dit ontwerp kenmerkt zich door een eenvoudig, gestroomlijnd ontwerp met weinig decoratie en een beperkt kleurenpalet. Een minimalistische badkamer is vaak licht en luchtig, met veel wit en neutrale tinten.

Inloopdouches: 

Inloopdouches zijn een populair alternatief voor traditionele douches met een douchebak. Ze creëren een ruimtelijk gevoel en bieden meer bewegingsvrijheid in de douche. Inloopdouches zijn er in verschillende maten en stijlen, en kunnen worden uitgerust met een regendouche of meerdere douchekoppen.

inloopdouche

Vrijstaande baden: 

Vrijstaande baden zijn een luxe toevoeging aan elke badkamer en kunnen dienen als het middelpunt van de ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder ovale, rechthoekige en ronde modellen.

vrijstaand-bad

Wandclosets: 

Wandclosets zijn een stijlvol alternatief voor traditionele staande toiletten. Ze zijn bevestigd aan de muur, waardoor ze minder vloerruimte innemen en gemakkelijker schoon te maken zijn.

wandcloset

Natuurlijke materialen: 

Natuurlijke materialen zoals hout, steen en beton worden steeds vaker gebruikt in badkamers. Deze materialen creëren een rustieke en organische uitstraling, en voegen textuur en warmte toe aan de ruimte.natuurlijk-licht

Slimme badkamer technologie: 

Net als in de keuken, wordt slimme technologie ook steeds populairder in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan slimme spiegels met ingebouwde verlichting en Bluetooth-luidsprekers, slimme douchesystemen die kunnen worden bediend met een app, en geautomatiseerde verlichtingssystemen die zich aanpassen aan het tijdstip van de dag.

smart-spiegel

Natuurlijk licht: 

Badkamers met veel natuurlijk licht zijn in opkomst. Dit kan worden bereikt door grote ramen te installeren, of door het plaatsen van een dakraam of lichtkoepel. Natuurlijk licht creëert een heldere en luchtige sfeer in de badkamer.

natuurlijk-licht-badkamer

Kleuraccenten: 

Terwijl minimalistische badkamers nog steeds populair zijn, worden kleuraccenten steeds vaker gebruikt om wat leven in de brouwerij te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een accentwand in een heldere kleur, of gekleurde accessoires zoals handdoeken en zeepdispensers.

kleuraccenten-in-badkamer

Dit zijn slechts enkele van de nieuwste trends op het gebied van badkamers. Of u nu kiest voor een minimalistisch ontwerp of een meer uitgesproken stijl, er zijn volop mogelijkheden om uw badkamer in te richten. Hulp nodig? Maak gerust een afspraak en kom langs in onze showroom.   

Terug naar overzicht