Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

10 stappenplan om een keuken te kopen

 

Een nieuwe keuken kopen is een grote investering en een belangrijke beslissing. Om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en u de keuken krijgt waar u altijd al van heeft gedroomd, is het belangrijk om een stappenplan te volgen. Hieronder volgt een 10 stappenplan voor het kopen van een keuken:

keuken-tips

Budget bepalen: 

Bepaal het budget dat u wilt besteden aan de nieuwe keuken. Dit zal de rest van het proces beïnvloeden, zoals het kiezen van materialen, apparaten en afwerkingen.

Ruimte meten: 

Meet de ruimte waar de keuken moet komen. Hierdoor krijgt u een beter idee van de indeling die het beste past bij de beschikbare ruimte.

Stijl bepalen: 

Bepaal welke stijl het beste past bij uw interieur. Er zijn veel verschillende stijlen, van modern tot klassiek, en het is belangrijk om een stijl te kiezen die past bij de rest van jullie huis.

Apparatuur kiezen: 

Kies de apparatuur die u in uw keuken wilt hebben, zoals een koelkast, vaatwasser, kookplaat en oven. Denk ook na over extra apparatuur zoals een magnetron of een koffiezetapparaat. Bij deze keuze helpen wij u uiteraard ook.

Indeling bepalen: 

Bepaal de indeling van de keuken, zoals waar de spoelbak, kookplaat en koelkast moeten komen. Houd rekening met de beschikbare ruimte en de functionaliteit.

Materialen kiezen: 

Kies de materialen voor de keuken, zoals het werkblad, de kastdeuren en de vloer. Overweeg duurzame materialen die lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Kleuren en afwerkingen kiezen: 

Kies de kleuren en afwerkingen voor de keuken, zoals de kleur van de kasten, het werkblad en de tegels. Zorg ervoor dat de kleuren en afwerkingen passen bij de rest van het interieur.

Kom langs in onze showroom: 

Bezoek onze showroom en vraag een offerte aan. Vergelijk de prijzen en kies de keuken die het beste bij jullie budget en wensen past. Uiteraard denken wij graag mee in oplossingen.

Samen de installatie plannen

Plan de installatie van de keuken. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de levering en installatie, en dat u de juiste mensen hebt om de installatie uit te voeren.Als u bij ons de keuken koopt, dan verzorgen wij ook de installatie van de keuken. Alleen dan kunnen wij onze kwaliteit garanderen. 

Onderhoudsplannen maken we samen: 

Maak een onderhoudsplan voor de nieuwe keuken. Zorg ervoor dat u weet hoe u uw keuken moet schoonmaken en onderhouden, zodat deze er altijd als nieuw blijft uitzien. Uiteraard geven wij advies over het onderhoud en indien gewenst kunnen wij de nodige reinigingsmiddelen leveren. 

Met dit stappenplan in gedachten kunt u een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een nieuwe keuken en er zeker van zijn dat u een keuken krijgt die past bij uw wensen en budget.  

Terug naar overzicht