Bezoek de showroom 0528 820960
Vrijdagavond geen koopavond. Vrijdagavond alleen op afspraak.

10 keukentips bij een grote keuken

Heeft u ruimte voor een grote keuken? Dan hebben wij 10  tips voor u op een rij gezet bij het inrichten van een grote keuken. Uiteraard helpen wij u bij de indeling, mocht u er niet helemaal uit komen. 

  1. Plan de lay-out van de keuken zorgvuldig, dit doen wij samen met u bij ons in Hoogeveen.. Hierbij helpen wij u zodat de belangrijkste werkzones, zoals het aanrecht, de koelkast en het fornuis, dicht bij elkaar liggen en gemakkelijk toegankelijk zijn. 
  2. Investeer in kwalitatief hoogwaardige apparaten en keukenaccessoires. Dit zorgt voor een efficiëntere en prettigere werkomgeving.
  3. Maak gebruik van slimme opbergruimte. Gebruik bijvoorbeeld lades en kasten met inzetten om opgeruimd te blijven.
  4. Maak gebruik van verlichting om de keuken visueel aantrekkelijker te maken en tegelijkertijd de werkruimte goed te verlichten.
  5. Gebruik kleuren en materialen die de keuken een grote en ruimtelijke uitstraling geven, zoals lichtere kleuren en glas-in-lood ramen.
  6. Gebruik wanden en plafonds om extra opbergruimte te creëren met bijvoorbeeld planken of rekken.
  7. Gebruik een eiland of een bar in de keuken, waar u kunt zitten en eten of als extra werkruimte.
  8. Overweeg het toevoegen van een tweede koelkast of vriezer, vooral als u vaak voor groepen kookt of als u een groot gezin heeft.
  9. Gebruik een afzuigkap boven het fornuis of kookplaat om geuren en rook te verwijderen.
  10. Maak gebruik van slimme technologie, zoals een slimme koelkast of een app-gestuurde thermostaat, om uw keuken efficiënter te maken.

Uiteraard kunnen wij met al het bovenstaande u van dienst zijn.   

Terug naar overzicht